Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS

CRM - MARKETINŠKA AVTOMATIZACIJA

KAJ PONUJAMO?

Pri nas vam omogočimo avtomatizacijo spletnih kanalov, ustvarjanje in trženje vsebine ter strategijo plačljivega iskanja.

Primarni cilj CRM je integrirati in avtomatizirati prodajo, trženje in podporo strankam. S programsko opremo CRM zbiramo podatke o strankah in dokumente v eno samo bazo podatkov, kar omogoča uporabnikom enostavno dostopanje in njeno upravljanje.

  • Z avtomatizacijo lahko zmanjšate stroške osebja in sprostite njihov čas za delo na pomembnejših, strateških projektih.
  • Izboljšanje odnosa s stranko, pridobivanje njenega zaupanja in izgradnje stabilnega odnosa.
  • Predvidevanje strankinih potreb in sposobnost pravočasnega izpolnjevanja njegovih zahtev v prihodnosti.
  • Natančno zbiranje podatkov, ki vam omogoča natančen vpogled in več časa za ustvarjanje relevantne vsebine.

Gradimo zaupanje vaših strank skupaj?

google performance planner

Smo agencija, ki verjame, da je ključ do uspešnega poslovanja v zaupanju naših strank. Odnose s strankami vzdržujemo z možnostjo CRM, ki jo ponuja Hubspot in zajema vse potrebne segmente, ki lahko vašemu podjetju pomagajo ohraniti odnose s strankami. Verjamemo, da lahko z avtomatizacijo ponavljajočih marketinških dejavnosti dosežete večjo učinkovitost in zagotavljate stranki prilagojene izkušnje