˄
  • Naš pristop logo

Vaš uspeh je tudi naš uspeh

Vsaka vaša osvojena stopnička, mala zmaga in uspešno premosten izziv skupaj z nami je za nas potrditev, da delamo dobro in s pravo ekipo.

Naše poslanstvo in vizija

Pro Marketing ni tipična marketinška agencija.

Pri Pro Marketingu pomagamo pri rasti vam, podjetjem, in sicer z rešitvami, pripravljenimi izključno po vaši meri. Kako?

Tako, da vam v prvi vrsti pomagamo pri reševanju dveh najbolj ključnih izzivov, in sicer pri

  • izboljšanju marketinških aktivnosti in
  • povečevanju prepoznavnosti, statusa in prodaje.

Prodaja ≠ Marketing

Danes pod pojmom prodaja in marketing razumemo dve popolnoma ločeni domeni oziroma funkciji, ki pa morata skupaj delovati kot dobro uigran tim. Da to dosežemo, vskočimo v proces mi z ekipo naših specialistov.

Z učinkovitimi in preizkušenimi pristopi naše naročnike najprej želimo razumeti. Ko vas razumemo, vam lahko tudi pomagamo.

Na tej točki za vas pripravimo natančno in povezano marketinško strategijo, iz katere nato izhaja vse ostalo:

  • implementacija učinkovitih marketinških orodij in rešitev,
  • povezava ekipe in procesov za prodajo in marketing,
  • preizkušanje najbolj optimalnega delovanja različnih metod in optimizacija
  • ter poročanje in nadaljnje svetovanje.

Za naše naročnike nismo le še en ponudnik storitev. Kot izkušeni, z znanjem opremljeni in skrbni izvajalci in svetovalci smo zanesljiv ter učinkovit partner pri vaši rasti.

S celostnim naborom rešitev na enem mestu poskrbimo, da se vam ni potrebno ukvarjati z marketingom in vsemi drugimi povezanimi aktivnostmi. Za vaš marketing v celoti poskrbimo pod eno streho mi, da se lahko vi osredotočate na tisto, v čemer ste najboljši - vaš posel.

Vizija


Naša vizija je postati številka 1 in ključni partner tako v Sloveniji kot širše. Pri rasti in uresničevanju ciljev želimo podpirati vsa prodorna, vizionarska in inovativna podjetja.

Za naše naročnike torej izvajamo celovito rešitev na ključ z namenom, da je vašim poslovnim željam in ciljem zadoščeno pod eno samo streho. Za vas najdemo neizkoriščene poslovne priložnosti in jih domiselno izkoristimo za najboljši možni izplen.

Kako poteka spoznavanje, priprava, predstavitev in izvedba rešitve na ključ?

Naš pristop

Spoznavni sestanek

Vabljeni na prijeten in neobvezujoč uvodni sestanek, kjer nam predstavite vaše poslovanje, procese, profil idealnih strank, vaše dosedanje metode dela, poglavitne prednosti pred konkurenco in tudi morebitne primanjkljaje ter možnosti za izboljšave.

Strateška marketinška delavnica

Delavnica je odlična priložnost, na kateri spoznamo, kdo v resnici so vaše stranke, kaj želijo, kaj iščejo, kaj potrebujejo in kako sploh razmišljajo. Pri snovanju aktivnosti je idealno stranko dobro imeti ves čas pred očmi. S tem zavedanjem jo nagovorimo tako, da bomo ujeli njeno pozornost in zanimanje. To so namreč usmeritve, ki jih bomo upoštevali pri snovanju strategije za vaš poslovni izziv.

V tej fazi ne spoznavamo samo mi vas, ampak pomagamo tudi vam podrobneje spoznati vaše kupce/stranke in način, kako jih postaviti v ospredje vaših aktivnosti ter možne rešitve. Definiramo vaše prednosti in slabosti, potencialne strahove in ugovore vaših strank in kako jih razbliniti … Tako pridobimo odlična izhodišča za definiranje strategije in konkretnih aktivnosti.

Definiramo strategijo in aktivnost

Z mislijo izključno na vaš posel definiramo popolnoma personaliziramo strategijo aktivnosti in natančen načrt izvajanja po fazah.

Implementacija aktivnosti

Ko so aktivnosti enkrat dobro začrtane, je čas, da za vas vzpostavimo vodenje analitike in s tem ustrezno merjenje ter interpretacijo podatkov.

Merjenje aktivnosti in optimizacija na podlagi podatkov

V tej fazi že vidimo prve podatke in vzorce, ki jih ustrezno prepoznamo in obrnemo v vaš prid.

Recept za dobro prepoznavnost posla in uspešnost kampanj sloni tako na tehnično urejenem spletnem mestu, kot na personalizirani in kreativni vsebinski zasnovi. Pri tem visoko v ospredje postavljamo dobro uporabniško izkušnjo prav vsakega obiskovalca. Cilj je seveda čim višja stopnja konverzije na eni in vračanje strank na drugi strani. To dosegamo ravno s tem, da obiskovalcem ponudimo vsebine na način, ki jim je blizu. Tako z njimi dolgoročno razvijamo dober odnos, pridobimo zaupanje in kredibilnost.

Naša prednost in unikatnost je v tem, da ne verjamemo v univerzalne rešitve. Za vas sestavimo rešitev po meri, glede na branžo, obseg, trenutno stanje, zmožnosti, želje in seveda cilje.

Pro marketing logo