˄

LinkedIn je kot največje poslovno omrežje namenjeno vaši celostni poslovni predstavitvi in povezovanju. Na njem lahko gradite svojo osebno znamko in ustvarjate mrežo poznanstev tako znotraj kot zunaj svoje industrije, iščete ali nudite zaposlitev in druge karierne priložnosti. Vendarle se lahko začetki na LinkedIn omrežju včasih zdijo težki in se vam pojavljajo različna vprašanja.

 

Zakaj je pametno, da se udeležujete tečajev?

 

Izobraževanje in učenje sta aktiven del našega življenja, ki se nikoli ne konča. Ampak zakaj bi se vsak dan morali naučiti nekaj novega?

Ne le da krepimo delovanje naših možganov, temveč tudi prispevamo k zmanjševanju možnosti pojava določenih zdravstvenih obolenj, kot je npr. demenca.

Pomembno je tudi omeniti, da z učenjem pridobimo na samozavesti in zmanjšamo nivo stresa, saj smo s tem, ko osvojimo novo veščino ali znanje, bolj prepričani vase in svoje sposobnosti. Prav tako pridobimo na osebni moči in s tem razširimo svoja obzorja.

 

Kaj se naučiš na ‘Bodi in obvladaj LinkedIn’ (digitalni marketing tečaj)?

 

Kot omenjeno, v začetku prisegamo na kakovost izobraževanj, zato izobraževanje pripravimo vam prilagojeno in profesionalno. 

Verjamemo, da je za največji učinek in uspešnost potrebno dobro obvladanje temeljev in splošnih osnov LinkedIn-a, ki se jih nato tekom tečaja digitalnega marketinga nadgradi.

Na samem tečaju digitalnega marketinga se boste naučili, kako urediti LinkedIn profil, da izstopa in pritegne pozornost potencialnih delodajalcev, kupcev, poslovnih partnerjev. Prav tako se boste spoznali z osnovami grajenja osebne znamke ter kako le-to dvigniti na višji nivo in s tem prehiteti konkurenco. Predstavili pa vam bomo tudi področje mreženja, od tega, kako zgraditi svojo mrežo, do tega, kakšne interakcije imamo lahko z njo ter kakšne koristi nam to na koncu prinaša. Za konec pa vam bomo predstavili še primere dobrih praks, s pomočjo katerih si boste lahko lažje predstavljali teorijo v praksi.

 

Digitalni marketing tečaj  LinkedIn logo.

 

Zakaj na tečaj digitalnega marketinga

 

Na tečaju se boste dodobra spoznali z najhitreje rastočim poslovnim omrežjem – LinkedIn-om. Velika prednost tečaja digitalnega marketinga ‘Bodi In obvladaj LinkedIn’ pa je zagotovo ta, da za obisk delavnice ni potrebno imeti nikakršnega predhodnega znanja na področju digitalnega marketinga niti nobene posebne tehnične opreme.

Vas še nismo prepričali?

Če se zdaj še sprašujete ali bi se tečaja digitalnega marketinga udeležili ali ne, potem dovolite, da vas prepričamo s 3 brezplačnimi triki in nasveti o LinkedIn-u.

 

3 Brezplačni triki in nasveti o LinkedIn-u

 

1. Profilna slika

 

Bi verjeli, če vam povemo, da je profilna fotografija ključni element vaše LinkedIn prezence? Zato je pomembno, da je le-ta čim bolj ustrezna. Prvo kot prvo – naj bo na njej viden vaš obraz. Kljub resnosti same platforme so namreč bolje sprejete fotografije, na katerih se smejete, saj izpadete bolj dostopni. Oblečeno pa imejte nekaj, kar bi imeli oblečeno tudi za v službo. Profesionalne fotografije vam hitro in enostavno uredimo mi in verjemite - na teh fotografijah si boste všeč!

V kolikor bi želeli profesionalne fotografije pa lahko kontaktirate nas.

 

Kontaktirajte nas

 

2. Opis

 

Opis je eden redkih delov na LinkedIn-u, kjer lahko izpostavite svoje življenjske izkušnje, posebne dosežke ali veščine, ter je del, ki ga lahko popolnoma personalizirate. Prostora v opisu je za 2000 znakov, kar pomeni, da poleg vseh bolj poslovnih aspektov lahko predstavite tudi svoje hobije ali pa napišete kakšno zanimivo anekdoto, ki se vam je pripetila in vplivala na vas.

 

Grafika, ki prikazuje digitalni marketing tečaj bodi in obvladaj LinkedIn predavanje.

 

3. URL naslov 

 

Večina uporabnikov pozabi nanj, pa vendar predstavlja pomemben del vaše LinkedIn prezence. Ko ustvarite LinkedIn profil, platforma sama ponudi URL, ki pa je običajno dolg. Zato je priporočljivo, da si ga skrajšate – večina uporabnikov uporabi v svoje ime in priimek. 

Upamo, da smo vam s temi tremi hitrimi triki in nasveti o LinkedIn-u zbudili zanimanje za tečaj digitalnega marketinga – Bodi In obvladaj LinkedIn. V kolikor imate glede samega tečaja ali na splošno kakšno vprašanje, pa nas kontaktirajte!

 

 

Pro Marketing
Tea Aljaž
Content Creator
Pro marketing logo