Naše rešitve

arrow

Personalizirane marketinške strategije

Ne osredotočimo se zgolj na tehnologijo, digitalne kanale, orodja, ciljne publike…temveč vaše podjetje pripravimo na ustrezno izvajanje akcij, ki jih bo od vas terjala digitalna transformacija. Uskladimo določene procese ter uskladimo marketing in prodajo v podjetju.

Opravimo temeljite raziskave, analize konkurence in trga, definiramo ključne ciljne publike in podsegmente, definicija personalizirane komunikacije za posamezne segmente in posamezne faze vzdolž nakupnih poti… Postavimo vse potrebne temelje in izhodišča.

arrow

Vsebinski marketing in inbound "lead generation"

Inbound metodologija temelji na pridobivanju leadov, ki konzumirajo naše kvalitetne vsebine. Vsebina mora biti zasnovana z mislijo na naše kupce oz. leade, ki jih moramo čim bolj empatično dojemati.

S tem hkrati tudi razvijamo dolgoročnejše trdne odnose z našimi ciljnimi segmenti.

 • B2B “storytelling”
 • vsebinski marketing
 • “lead generation” in “lead nurturing”
arrow

Spletna analitika in plačljiva oglaševanja

Odločitve sprejemamo na podlagi podatkov, vzorcev in trendov, ki jih znamo ustrezno in pravočasno prepoznati.

arrow

Marketinška avtomatizacija in CRM rešitve

Marketing automation orodje nam pomaga pri upravljanju s potencialnimi prodajnimi priložnostmi, pri avtomatizaciji akcij, personalizaciji, zaznavanju nakupne namere, in veliko več.

arrow

Razvoj spletnih mest in UX audit

Izdelava naprednih spletnih mest in drugih naprednih spletnih rešitev z dodano vrednostjo. S pomočjo empatičnega dojemanja vaših ciljnih skupin zasnujemo optimalno UX/UI.

 • Izdelava naprednih spletnih mest
 • Izdelava aplikacij
 • Sinhronizacije
 • UX Analiza (“audit”)
arrow

LinkedIn

Največje poslovno omrežje, ki je danes že skoraj nepogrešljiva B2B poslovna socialna platforma. LinkedIn vam omogoča, da se povežete s potencialnimi strankami, kupci, kolegi v branži.

 • plačljivo LinkedIn oglaševanje, z možnostjo natančne segmentacije in ciljanja
 • organske/neplačljive aktivnosti – gradimo trdne in prosperitetne odnose med vami in vašimi potencialnimi strankami/kupci. Vzpostavimo pozitivno percepcijo vašega podjetja/branda, in vašega “osebnega branda”. Dobri odnosi + kredibilnost znotraj ozkih niš = dolgoročne odlične poslovne priložnosti
arrow

Svetovanje in personalizirane marketinške delavnice

Z marketinško delavnico postavimo najboljše možne temelje za definiranje strategije in za vse nadaljnje aktivnosti.

Skozi praktične izkušnje in konkreten “feedback”, smo razvili lastne posebne metode s katerimi dosegamo maksimalni učinek pri izvedbi.

arrow

Spletna analitika in plačljiva oglaševanja

Strateški pristop, podrobno in celostno definiranje ciljnih segmentov, marketinških person, povezovanje kanalov v učinkovit celotni ekosistem. Končni cilj: Povečanje prodaje in % konverzij.

 • Google oglaševanje
 • LinkedIn oglaševanje
 • Facebook oglaševanje

Vaše kupce postavimo v središče

Vpeljemo »user-centric« (v uporabnika usmerjene) rešitve, ki se odražajo v boljših stopnjah konverzij. V končni fazi pa tudi v boljših poslovnih učinkih ter dolgoročno zadovoljne in vračajoče se stranke/kupce.

Posvetimo se vam
v popolnosti

Vse naše rešitve so v  celoti personalizirane. Pripravimo po meri rešitve za vaš poslovni model. 

Ne verjamemo v »one-size-fits-all« rešitve, saj je le personalizirana rešitev, lahko prava rešitev.