Pravilnik o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov

Splošno

V podjetju Pro Marketing d.o.o., se zavedamo in spoštujemo zasebnost naših strank, zato z njihovimi osebnimi podatki ravnamo odgovorno, pazljivo in v skladu z veljavnimi predpisi. Pri obdelavi osebnih podatkov spoštujemo določila Splošne uredbe EU in zakona o varstvu podatkov. Osebni podatki so dovoljeni v obsegu in le z namenom, ki je nujno potreben za nemoteno izvajanje delovnih procesov, zagotavljanja storitev podjetja in izpolnjevanje pravic in obveznosti iz sklenjenih pogodbenih razmerij s stranko. V nobenem primeru podatkov, ki jih izbiramo, ne prodajamo ali posredujemo tretjim osebam za druge namene. Pro Marketing d.o.o. vaše osebne podatke uporablja izključno za potrebe izpolnitve vašega naročila (pošiljanje ponudb, predračunov, računov, vse v zvezi z naročili) in ostalega, kar je povezano z naročili in storitvijo ter potrebno komunikacijo ter skladno z nameni, za katere ste nam podali vaše soglasje.

Pro Marketing d.o.o. v določenih primerih zaproša svoje stranke in druge posameznike za privolitev v obdelavo njihovih osebnih podatkov za ocenjevanje nekaterih osebnih vidikov, osebnih preferenc, interesov in vedenja za namen izdelave in predstavitev posamezniku prilagojenih storitev, vključno z obveščanjem oz. neposrednim trženjem ter za namen izvajanja trženjskih raziskav. V teh primerih obdelava osebnih podatkov poteka v okviru s posameznikovo izjavo obsega vnesenih osebnih podatkov, namena in dogovorjenih kanalov obveščanja, za namene izvedbe storitev, oglaševanja, statističnih obdelav podatkov, telefonskega, osebnega in pisnega anketiranja, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja raznih gradiv, obveščanja pisnega kot drugega, CRM baze, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja, vse do preklica. Pro Marketing bo pridobljene podatke varoval ter preprečeval njihove zlorabe in kršitve vse v skladu z zakonodajo.

Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene katere je uporabnik privolil in dal svoje soglasje ter za opravljanje storitev, katere podjetje ponuja.

Tretjim osebam se podatki posredujejo zgolj v primeru, da so potrebni za izvedbo predhodnega naročila. Tretje osebe uporabljajo podatke izključno za izpolnjevanje svojih obveznosti v skladu z izvrševanjem postopka naročila. Pro Marketing se obvezuje, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, ki ne sodelujejo pri postopku izvedbe naročila in storitve, razen, če je to dolžan v skladu z zakonodajo, v primeru, da bi to od njega zahtevale državne oblasti ali drugimi državnimi organi ter za zaščito interesov ponudnika.

Če želite, da prenehamo uporabljati vaše osebne podatke ali da jih izbrišemo, nam pišite na info@pro-marketing.si, ali izpolnite kontaktni obrazec, da bomo ustrezno ukrepali.

Piškotki

Podjetje Pro Marketing zbira osebne podatke tudi ob obisku njegove spletne strani, prek piškotkov, za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja spletne strani, da se najbolje, kar se da, omogoči učinkovito, uporabniku prijazno in varno spletno mesto.