Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS

Z marketinško delavnico postavimo najboljše možne temelje za definiranje strategije in za vse nadaljnje aktivnosti.

Skozi praktične izkušnje in konkreten “feedback”, smo razvili lastne posebne metode s katerimi dosegamo maksimalni učinek pri izvedbi.

Fokus Promarketinga

  • Posvetimo se potrebam in ciljem podjetja s tem, da ustvarimo najboljšo strategijo, na podlagi vaših preferenc.
  • S pomočjo delavnice vas bomo opremili z znanjem in veščinami s katerimi boste podjetju omogočili konkurenčno prisotnost v digitalnem svetu.
Prednosti Promarketinga

  • Posvetimo se vam v popolnosti: Vse naše rešitve so v celoti personalizirane. Po meri pripravimo rešitve za vaš poslovni model. Ne verjamemo v »one-size-fits-all« rešitve, saj je le personalizirana rešitev, lahko prava rešitev.
  • Vaše kupce postavimo v središče: Vpeljemo »user-centric« (v uporabnika usmerjene) rešitve, ki se odražajo v boljših stopnjah konverzij. V končni fazi pa tudi v boljših poslovnih učinkih ter dolgoročno zadovoljne in vračajoče se stranke.
  • Produktivnost: Glede na najnovejšo statistiko potrebuje nov zaposleni približno dobrih 6 mesecev, da doseže 100% produktivnost. Marketinški svetovalci z izkušnjami na področju trženja, pa so skoraj od samega začetka 100% produktivni.
  • Napredne marketinške delavnice LinkedIn: Podučimo vas o največjem poslovnem omrežju, ki je danes že skoraj nepogrešljiva B2B poslovna socialna platforma. LinkedIn vam omogoča, da se povežete s potencialnimi strankami, kupci in kolegi v branž
Izzivi Promarketinga

  • Pridobitev zaupanja strank: Na žalost je v številnih podjetjih trženje obravnavano kot podporna funkcija. To se šteje kot strošek, ki ga je treba upravljati, ne pa gonilo prihodnjih prihodkov.
  • Usvojitev tehnologije trženja: Inovacije v marketingu se pojavljajo s svetlobno hitrostjo in mnogim podjetjem se zdi težko slediti vsem trendom.