Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS

Pri izdelavi naprednih spletnih mest in drugih naprednih spletnih rešitev z dodano vrednostjo si pomagamo s pomočjo empatičnega dojemanja vaših ciljnih skupin ter zasnujemo optimalno UX/UI.

UX je postopek, s katerim ustvarimo izdelke, ki uporabnikom nudijo smiselne in ustrezne izkušnje. To vključuje zasnovo celotnega postopka, pridobivanje in integracijo izdelka, vključno z vidiki blagovne znamke, oblikovanja, uporabnosti in funkcije.

Revizija uporabniške izkušnje nam pomaga razkriti manj popolno področje digitalnega izdelka, ki povzroča uporabnikom preglavice in to skušamo pretvoriti.

Fokus Promarketinga

Pri nas imate možnost izdelave naprednih spletnih mest, izdelave aplikacij, sinhronizacije in napredne UX Analize (“audit”). Primarni cilj nam je izdelati personalirzirane produkte, ki uporabnikom nudijo smiselne in ustrezne izkušnje.

Prednosti Promarketinga

  • Konverzijski bum: Z UX oblikovanjem je enostavneje razkriti neučinkovite pozive k dejanjem, težave s pretokom uporabnikov, dolge obrazce, nepotrebno vsebino itd. Mi, vam omogočamo hitro odpravo tega in povečanje konverzij.
  • Zadovoljni uporabniki: Odpravimo neskladnosti med vašimi cilji in pričakovanji strank.
  • Boljše zaznavanje blagovne znamke: 94% uporabnikov opusti spletna mesta z zastarelim spletnim oblikovanjem, s tem mislimo na vsiljiva pojavna okna, mrtve povezave, prekomerno uporabo fotografij, več različnih pisav in barv blagovne znamke. Poskrbimo za vse to ter, da spletna stran ni neodzivna in da je mobilnemu okolju prijaznega dizajna.
Izzivi Promarketinga

  • Stranke še same ne vedo kaj bi točno rade: Pred začetkom nam je v pomoč, da vemo vizijo in pričakovanja svojih strank. S tem lahko prihranimo čas za ugibanje kaj stranka želi in s tem prihranimo čas kasnejše izvedbe mnogih popravkov.
  • Združljiv z vsemi brskalniki: Pomembno je, da je vaša koda optimizirana za potrebe različnih naprav in brskalnikov.